Zoek bericht

Mijn naam is Jolanda Kuipers en woon samen met mijn lief Carmelo, onze kids en labrador Spike ik in een klein maar gezellig dorp in Friesland. Ik werk twee dagen in de week als afdelingshoofd in een supermarkt en ben thuis heel veel bezig met interieurstyling. Daarnaast zijn we veel buiten te vinden, zomers vaak op het water en verder veel in onze fijne tuin waar we ook steeds bezig zijn.

We houden van gezelligheid, lekker eten en een goed glas wijn, ook wel levensgenieters genoemd geloof ik 🙂

Omdat ik het heel leuk vind om deze momenten vast te leggen in foto’s en verslagen en ik ook erg actief ben op Instagram waarop ik voornamelijk interieur en styling foto’s deel, kwam ik op het idee om deze hobby’s te combineren.

Dit was het begin van Varia-lifestyle.nl!

Mijn persoonlijk blog waarbij ik mijn meest leukste, lekkerste, inspirerende en mooiste belevenissen met jullie deel. Daarnaast zal mijn liefde voor styling, interieur en fotograferen ook veel voorbij komen.

 

Ik hoop dat ik jullie mag inspireren met mijn blogs en foto’s en zou het leuk vinden als jullie me ook volgen op Instagram, Facebook en Pinterest. Tips en berichtjes zijn ook van harte welkom. Het is altijd leuk om ideeën uit te wisselen.

Enjoy! Liefs

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.