Zoek bericht

Instagram

*TUESDAY*

Hoi leukerds, hoe gaat het met jullie?🤗
Eigenlijk wil ik het niet over het nieuws hebben, maar ik word er wel heel verdrietig van😪 alsof er nog niet genoeg ellende is voor iedereen...

Laten we het over leuke dingen hebben zoals dit prachtige plaatje wat ik maakte van mijn mooie tulpen😍⚘ daar wordt ik momenteel blij van.. thuis bij mijn gezin..❤

En mijn leuke GIVE-AWAY 🤗 je kunt nog steeds meedoen hoor!!

Ik duik zo op de bank onder een dekentje en ga gezellig bij jullie binnenkijken.

Fijne avond lieverds💕
#staysafe
#stayathome
#buythatflower
...

170 108

*SUNDAY*

Goedemorgen leukerds ❤
Hoe gaat jullie weekend tot nu toe?
Hier hebben we een klein feestje 🎉 mijn oudste dochter wordt vandaag 14 jaar!!
Wat gaat de tijd snel he🤗

En mijn GALLERY WALL is klaar🙌 helemaal zoals ik wilde!! Allemaal posters waar ik blij van wordt met ons mooie familieportret gemaakt door lieve @bibaatjeb in het midden. Elke ochtend wanneer ik beneden kom, wordt ik er weer happy van😍

Gisteren nog even prachtige tulpen en kersebloesemtakken gekocht⚘ zo mooi he, ik zeg kom maar door met de lente!!

P.s. wat een leuke reacties allemaal op mijn winactie samen met @suver_moai 🍀
Je kunt nog steeds meedoen, kijk bij mijn vorige post hoe.

Fijne zondag lieverds💕

#buythatflower @thuisbijjantje
#4mijnlente @followjuud
#lenterieur @bij_linda_thuis
...

219 154

*WEDNESDAY*

New blog online😊
Zo ik ben druk geweest vandaag, eerst thuis lesgegeven, daarna een letter speurtocht gedaan en vanmiddag achter mijn nieuwe laptop gezeten🤗 Ja jullie lezen het goed! Sinterklaas of de kerstman is toch nog langs gekomen na mijn klaagzang dat ik nooit normaal even lekker kan Bloggen of kan werken op de pc en dat ik zelf maar op zoek ging... Stond dus gisteren de pakketjesbezorger voor de deur😍
Hij is zo leuk, m'n nieuwe Chromebook. Ik deel hem zo in mijn stories.
Dus ik ben eindelijk weer gaan bloggen en de eerste vanmiddag meteen online gezet. Ik zou het superleuk vinden als jullie hem gaan lezen. LINK IN ➡️BIO!!

Ennnn ik heb nog iets leuks 🙌Om te vieren dat ik richting de 3k ga en omdat ik het bloggen weer heb opgepakt komt er vrijdag een ontzettend gave GIVE-AWAY online in samenwerking met @suver_moai
Dusss ik zou zeggen stay tuned😍

Fijne avond lieverds💕
...

210 118

*BLUEMONDAY*

Goedemorgen leukerds, ik heb eigenlijk geen tekst en geen tijd gehad om nieuwe foto's te maken🙈 dus even een plaatje van onze slaapkamer 🌼

Wel een heerlijk weekend gehad? Jullie ook?
Nu weer druk met school bezig met de jongste.

Fijne dag vandaag lieverds💕
...

184 109

*TUESDAY*

Goedemiddag allemaal 🤗
Hier hadden we vandaag eindelijk weer een zonnetje🌞 het was zo grijs en nat de laatste dagen..
Ik ga maar niks over de komende persconferentie zeggen🙈 ik denk dat we allemaal nu wel weten dat we voorlopig nog thuis zitten🥴

Ik ben fan van dit gezellige hoekje in onze keuken. Ik heb laatst het letterbord weer aangepast en ik had nog mooie okerkleurige theedoeken liggen 💛 past mooi bij elkaar!

Wat staat er vanavond bij jullie op het menu? Hier spinazie, aardappelen en een karbonaadje😄 al laat ik de aardappelen staan. Daar ben ik niet zo'n fan van😁

Nou wat een onzin verhaal weer🤣 mochten jullie tot hier hebben gelezen, ik wens jullie een hele fijne avond lieverds 💕
...

230 147

*SUNDAY*

Goedemorgen allemaal 🥰
Zijn jullie wat uitgeslapen? Hier helaas niet. Ik slaap echt heel slecht weer de laatste tijd 🥴 veel drukpijn op mijn schouders, heupen en knieën. Ik heb nu een nieuwe topper besteld met koudschuim gel. Dus ik ben heel benieuwd. Iemand van jullie toevallig ervaring mee?

Hier een hoekje op de slaapkamer, waar ons melkmeisje nu hangt😍 deze foto had ik eerder deze week al gemaakt en inmiddels heb ik de boel alweer veranderd 🙈 We liepen namelijk heel vaak tegen dat krukje aan, waardoor de plant omviel. Elke keer weer modder op het kleed, ik was er flauw van. Hij staat nu mooi te zijn beneden 🪴

Van de week maar even nieuwe foto's maken🤣
Fijne zondag lieverds💕
...

232 136

*IT'S FRIDAAAYYY*

Hoi leukerds 😍 de eerste week van het nieuwe jaar zit er weer op!!
Altijd fijn vind ik, dat de kop er weer af is🙈

Vanmorgen nog even gewerkt en vanmiddag mijn mooie muurcirkel opgehaald van @suver_moai 🤗 en het zonnetje scheen in huis dus meteen foto's gemaakt. Dat momentje moet je pakken toch🌞 het is steeds zo donker. Gelukkig zijn daar dan weer apps voor🙈

Verder heb ik eigenlijk bijzonder weinig te vertellen dus ik wens jullie een heerlijk weekend 💕
...

244 137

*WEDNESDAY*

Hoe gaat het met jullie allemaal? Thuiswerken, thuis lesgeven en waarschijnlijk een verlengde lockdown in het verschiet 🙈 ach we maken er wat van..🤗

Vandaag een doorkijkje naar de keuken. Helaas wel lastig te fotograferen 🤔
Mijn mooie meisje met de parel heeft het plekje ingepikt van haar tijdgenoot het melkmeisje🙈 die is verhuisd naar de slaapkamer..
Mijn man heeft deze lijst zelf gemaakt ❤
Ik vind dat ze prachtig tot haar recht komt daar, wat vinden jullie? #showsomelove❗♥

Nou ik ga een lekkere salade inelkaar flansen voor de harde werkers hier🤗

Fijne dag lieverds 💕
...

211 142

*MONDAY*

Zo, de knyntsjedagen (vakantiedagen) zijn weer voorbij😄 We moeten weer aan de bak.
Straks komt juf langs met een tasje met schoolwerk en dan begint het echte leven weer🤔

Ik zit ondertussen te wachten tot het wat lichter wordt, want ik wil graag mijn wandje verven😊 het wordt toch weer camouflage green. Ten eerste omdat ik dat toch een hele mooie kleur vind en ik denk dat mijn lijsten er mooi bij af steken en ten tweede..ik had nog een volle emmer staan🙈 zonde om niet te gebruiken toch.

Nou ik ga los, fijne maandag en nieuwe week leukerds💕
...

234 113

*SATURDAY*

Hoi leukerds, allereerst wil ik jullie een fantastisch en gezond nieuwjaar toewensen🥂🙏 Op naar een nieuw jaar vol inspiratie en hopelijk leuke samenwerkingen 😁

Vandaag de kerstversiering opgeruimd, heerlijk die ruimte die dan weer onstaat🙌
Ik wil heel graag een wandje verven, maar helaas moet ik nog even geduld hebben zolang de lockdown nog duurt.. en ik ben er ook nog niet uit welke kleur ik nou wil🙈 hij dient straks als achtergrond voor mijn gallery wall.
Ik ga eigenlijk altijd voor een groene tint, maar ik wil ook wel eens wat anders. Hebben jullie nog tips?

Fijne avond lieverds 💕
...

250 127

*WEDNESDAY*

Daar zijn we dan eindelijk aanbeland aan het einde van dit jaar...en wat voor een jaar😪
Dit jaar stond voor ons in teken van spanning en veel verdriet..
Vele van jullie weten waarom en ik wil dit moment nog eens gebruiken om jullie te bedanken voor al jullie steun 🙏 zoveel berichtjes, privéberichten,  kaarten en weet ik zoveel meer..het was zooo hartverwarmend 💕  DANK JULLIE WEL!!

Gelukkig was er ook positief nieuws en we durven nu weer vooruit te kijken met ons gezin op ons nieuwe plekje🏠

Ik wil jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling wensen💫🎆 stay safe en geniet van elkaar and remember..
All is family and family is all 💕

Met mijn laatste post doe ik mee aan de volgende hastags van deze leukerds🤗
#mijnfavoriete4   @thuisbijmij #feedmewithyourfavorite4  @momentsbywendy
#home2meetyou  @followjuud
#4toinspire @myhomeofzodiac
...

243 149

*TUESDAY*

Oke, oke, nog 1 kerstig plaatje vandaag en dan vind ik het wel weer genoeg geweest voor dit jaar 🎄🙌

Alweer druk met allerlei leuke plannetjes voor komend jaar.. Zo wil ik graag beginnen met een gallery wall en ik wil mijn blogs weer online zetten 😃 maar daarvoor heb ik eigenlijk een nieuwe laptop nodig! Ik had gehoopt dat Sinterklaas die dit jaar zou brengen, maar helaas.. daarna had ik mijn pijlen gericht op de kerstman, maar ook die snapte mijn hints niet 🤣🙈
Dus dan moet ik zelf maar op zoek!!

Nu eerst maar weer een ochtendje werken en dan weer lekker thuis omrommelen met de #top2000 op de achtergrond 🔊🎵

Ik baalde trouwens best wel..ik kan al een paar dagen mijn foto's niet vanuit concepten plaatsen. Hij gooit hem gewoon met tekst en al weg, zo vervelend 🤔 zijn er meer die daar last van hebben?

Fijne dag lieverds 💕
...

219 128

*SUNDAY*

Wat een weertje he... het spookt hier behoorlijk buiten.
Vanmorgen alvast wat kerstspulletjes opgeruimd hier. Ik werd zo onrustig van al die versiering..

Nu even lekker op de bank met een borrel en een appelflap 🙈
Wisten jullie dat @lucky_coins_home en @ing_geessinck een leuke nieuwe hastag hebben bedacht om nieuwe inspiratie op te doen?
Nemen jullie ook gezellig een kijkje op #circleforinspo voor nieuwe inspiratie?
Niet zomaar een hastag, maar een inspiratierondje van 2 dagen zonder verplichtingen, maar wel zien en gezien worden.

Fijne 3e kerstdag lieverds 💕
...

272 129

⭐May your days be wonderful and bright⭐

Merry Christmas 🥂🎄💫
...

203 47

*SUNDAY*

Hoi leukerds 🤗
Ik verveelde me vanmiddag dus ik heb een leuke tafelsetting gemaakt voor kerst🌟
Kon ik gelijk even meedoen aan de leuke hastags van ➡️ ➡️ ➡️
@washplate #myxmastable2020
@styleyourtable #styleyourtable2020

Ik heb niet zoveel met tafellinnen dus ik hem vrij simpel gehouden😁

Hier weinig nieuws dus ik wens jullie een fijne avond lieverds 💕
...

315 157

*THURSDAY*

Kadootjes, wie is er niet gek op🤩
Ik kreeg er afgelopen 2 dagen maar liefst 4!!
Eigenlijk 5, maar dat is een kado voor mijn lief dus die mag ik niet uitpakken 🙈
Gisteren lagen er 2 superleuke telefoonhoesjes in de brievenbus (oke heb ik wel zelf besteld..geldt dat ook?)😄 en vanmiddag lag er een leuk pakketje met kaarsjes in de brievenbus als bedankje voor mijn foto's van afgelopen jaar😍 Dank je wel lieve Jette van @kwantum_nederland 🙏
En die leuke lantaarn was een aardigheidje van de buurtvereniging!! Zo leuk ❤

Houden jullie ook van kadootjes?
Of geef je liever😁

Vandaag de hele dag gewerkt, het wordt al aardig druk in de winkel..ik duik even mijn bad in😃🛁

Fijne avond lieverds 💕
...

200 103

*TUESDAY*

Lockdown 2.0 😥
Vandaag een hele tas vol lesmateriaal meegekregen voor de jongste..
Maar eens kijken of ik het nog kan, juf spelen 🙈 er gaat toch niks boven je eigen juf of meester..
Gelukkig kan mijn hubby thuiswerken, want voor ons supermarkt medewerkers breekt nu de drukste tijd van het jaar aan...🥴 en ik zeg heel eerlijk dat dit nu niet de leukste tijd is om te werken..hamstergedrag, geen respect en veel discussie is de laatste tijd meer regel dan uitzondering 😥
We laten het maar op ons afkomen...van mij mag het jaar voorbij zijn ☝

Ik ga zo hartige witloftaart maken. Nog nooit eerder gedaan 😅 wish me luck🍀
...

219 122

*SUNDAY*

Goodmorning peeps🤗

Tijd om op te staan..er wordt hier weer druk geklust, zoals jullie misschien gisteren hebben kunnen zien in mijn stories😁
We pakken de garage aan. De bedoeling is dat we de ruimte gaan splitsen. De ene kant wordt een hobby ruimte voor hubby, met een werkbank en opbergruimte. En de andere kant wordt dan een plek waar de jeugd met vrienden kunnen zitten en ook de computer van de oudste zoon en de muziekinstrumenten komen daar.
Ben heel benieuwd hoe het straks wordt. Wel fijn dat ze straks een eigen chill-plek hebben toch?

Op de foto zien jullie het gave krukje wat ik laatst had gescoord bij de loodsverkoop 😁 krijg alleen de foto niet echt mooi, iets met licht en donkere dagen voor kerst🤣

Nou als je helemaal tot hier hebt gelezen, superleuk 😄
Fijne zondag lieverds, enjoy💕
...

204 109

*FRIDAY*

Steeds meer kerst, steeds meer lichtjes, steeds meer warmte in huis.. de eerste kerst in ons nieuwe huis 🏠
Maar ook steeds meer het besef dat dit de eerste kerst zonder jou wordt 🌟 en dat we zonder jou het nieuwe jaar ingaan..
Hoe anders stonden we er vorig jaar in.. toen we er vanuit gingen dat alles gewoon goed zou komen..
Wat heeft dit jaar ons te pakken gehad..
Het leven gaat weer verder met vallen en opstaan en elke avond staat er een kaarsje bij jouw foto💗

#gemis
...

264 163

*WEDNESDAY*

Even een kerstig plaatje vandaag🌟🎄🕯 0m nog even een paar leuke hastags is het zonnetje te zetten🤗

#inspo4xmas @bij_spiertjes_thuis
#kerstsfeer2020 @landelijkhuisjeopnummer6
#mijnwarmekerstthuis @gezelligkleinhuisje6

Verder niet zoveel te melden, behalve dat ik gisteren bijna 2900 volgers aantikte om vervolgens vanmorgen weer 5 minder te hebben #stom
...

235 135

*TUESDAY*

Kerst in de hal 🌟

Goedemorgen trouwe volgers en nieuwe volgers, wat leuk dat jullie er (nog🙈) zijn🤗

Vorige week heb ik de hal al even opgeleukt met een mooie kersttak. Ik vertel er maar niet bij dat ik er 3 x een stukje af moest zagen en uiteindelijk de decoupeerzaag heb gemold...oeps..toch verteld🙈 sttt niet verder vertellen, ik heb hem weggemoffeld 🤣

De hal is eigenlijk de enige plek in huis die we nog niet hebben aangepakt. Op de vloer na is alles nog in seventies style. Het heeft ook wel weer wat en we zijn eigenlijk een beetje klusmoe 🤔 kennen jullie dat?

Ik ga zo een ochtend werken en vanmiddag even bij mijn ouders op bezoek. Sinds wij naar een andere plaats zijn verhuisd, zie ik ze niet meer zo vaak. Zo jammer, dus ik ga er samen met Tamara even van genieten. Even Pake en Beppe vertellen wat ze van Sinterklaas heeft gekregen 😍

Ik kom vanavond weer bij jullie binnenkijken!
Fijne dag lieverds 💕
...

199 122

*SUNDAY*

It's beginning to look a lot like Christmas..
Hij staat🎄🌟🤗

Nothing more to say today, behalve een hele fijne avond lieverds 💕

#gekkekerst2020 @homestyling_byjoys
#lovemyxmastree2020 @followjuud
...

264 150

*SATURDAY*

Heerlijk avondje is gekomen 🎁🤗
Geniet ervan allemaal💕

Heb stiekem alweer een kersttak opgehangen 🌿 lag zomaar op mij te wachten in het bos op de grond. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen😏

Fijne zaterdag lieverds💕
...

196 96

*FRIDAY*

Goodmorning leukerds🙌

Ik zei toch al van de week, bijna weekend? Nou daar wassie al🤣
Vanmorgen lekker vrij omdat dochterlief door het sinterklaasfeest op school al om 11 uur vrij is! Wij hebben dus echt een lekker lang weekend 😛 kwam ook wel even goed uit, want er stonden 4 wasmanden vol was naar mij te staren...🧺
Morgenavond gezellig sinterklaas vieren met het hele gezin. Lekkere hapjes en 🎁, zin in.
En vanaf zondag staat op deze plek de kerstboom🎄 lekker versieren en meebleren met de kersthits op skyradio🤣🙌

Nou geniet van jullie weekend lieverds💕
...

215 119

*WEDNESDAY*

Jaaa alweer bijna weekend 🤣
Gaat alweer snel!

Van de week met m'n lieve zusje @ess_wendy naar een loodsverkoop geweest. Zulke leuke dingen gevonden😍
Zoals deze mooie serveerplank!! En een heel gave kruk voor in de badkamer. Die laat ik binnenkort zien, want ik wacht nog op een paar gave doeken van zusss 🤗 dus stay tuned!!

Fijne woensdag lieverds💕
...

222 134

*MONDAY*

Brrrrrr🥶 wat is het koud.... echt niet fijn.
En ik heb weer niet zoveel te melden.
Dus ik wil jullie allemaal ondanks alles een hele fijne decembermaand toewensen. Het zal een vreemde afsluiting worden van dit rare jaar.
Blijf allemaal gezond en geniet van de geliefden om je heen 🌟🙏🕯

Fijne avond lieverds💕
...

181 117

*SUNDAY*

Goedemorgen leukerds ⭐
Kijk eens hoe leuk dit kerstkussentje😍
Ik zag hem gisteren liggen en dacht jij mag mee!! Zo gezellig, we komen al helemaal in 't sfeertje.

Gistermiddag lekker veel opgeruimd in huis en buitenom. Ook gelijk 3 leuke kerstboompjes gehaald voor buiten. Zo leuk met lichtjes erin (zie stories) In de laatste 2 weken van het jaar houden ze hier in het dorp lichtweek. Dan worden hele straten opgeroepen om alles zo mooi mogelijk aan te kleden met lichtjes om deze donkere tijd wat dragelijker te maken. Er zit zelfs een prijs aan verbonden voor de mooiste straat🕯🌟 zo leuk, je ziet mensen al druk bezig.

Gaan jullie nog wat leuks doen deze zondag? Geniet lieverds 💕⭐
...

232 145

*FRIDAY*

No filter needed⭐
Wat vinden jullie van mijn mooie #kerstdiy
Ik vond vanmiddag deze tak in het bos en ik had van de week het idee al ergens gezien. Dus even aan de knutsel en voila 😍 het eerste echte kerst in huis dit jaar.
@followjuud had een poosje geleden de leuke #shareyourdiyidea en daar past deze vast tussen.

Verder niet zoveel te melden, we vieren het weekend. Geniet lieverds🙏💕
...

308 132

*WEDNESDAY*

Dat breekt zo lekker de week🤗
Weinig tekst vandaag..
Ik ga straks gezellig koffiedrinken bij een vriendin en vanmiddag dus nog een keer naar de tandarts met dochterlief🙈

Heb het gezellig vandaag lieverds💕
...

243 141

*MONDAY*

Lekker weertje koekepeertje🌞 tenminste hier in het hoge noorden. Ik weet niet hoe dat bij jullie was😁

Hoe was jullie weekend? Bij ons best wel hectisch 🙈 maar gelukkig hebben we weer wat klusjes af kunnen vinken. Sinds dit weekend hebben we weer trapleuningen en beide trapgaten zijn weer in de saus gezet. Nu gaan we verder met het afwerken van de overloop😁

Ik had vanmiddag ook weer wat..
Belde mijn bonusdochter vanmiddag op, waar ik was? Nou thuis, zei ik. Oh maar je hebt een afspraak bij de tandarts (ze is tandartsassistente)
Pfff snel tandenpoetsen en in de auto🤣 nou we kunnen er weer een half jaartje tegenaan!
Gelukkig had ik het eten van te voren al klaar gemaakt, dat scheelde weer 🤗

Nou fijne avond maar weer leukerds💕
...

281 119

*SATURDAY*

It's all about details..
Even mijn mooie scindapsus showen 🪴

Even benieuwd...ik vraag me af wat jullie van mijn feed vinden. Zou ik iets kunnen veranderen aan mijn foto's, kleurgebruik, teksten...you name it. Gewoon even nieuwsgierig. Time for some feedback...

Beetje onzekere troela hier.. Ik kwam er vandaag achter hoeveel ontvolgers ik de laatste tijd had. Heel veel accounts die je gaan volgen en zodra je terugvolgt, ontvolgen ze je weer. Maar echt he😱 om even met cijfers te gooien..ik heb vandaag 261 accounts ontvolgt die dit blijkbaar doen. 261🙈 nou schiet mij maar lek.
Eerlijk is eerlijk, ik volg ook niet iedereen terug, maar ik ga niet iemand eerst volgen om dan weer te ontvolgen.

Kortom, ik raak instamoe😔 ik ben ook vast niet de enige die hier zo over denkt..

Fijne avond leuke echte volgers, ik ben blij met jullie 💗
...

234 115

*FRIDAY*

Goodmorning people💗

Hi it's me🙈 ik dacht ik drop mezelf eens op de feed. Ik hou er helemaal niet van om mezelf te laten zien, maar na al die positive vibes van @leliedesign dacht ik waarom ook niet. Altijd leuk om te zien wie er achter een feed zit toch? 😛😃🙈
Dat draakje achter mij is mijn jongste Dochter Tamara en stuurt jullie alle liefde en geluk voor het weekend (en natuurlijk daarna ook)

Dat was het voor vandaag🤗
Geniet van jullie weekend lieverds 💕

#staysafe #memyselfandi #letsmeetonmyfeed
...

237 173

*SUNDAY*

GOODMORNING 🤗

Zoveel leuke nieuwe volgers erbij, wat gezellig dat jullie bij ons willen binnenkijken!!
Ik zal me even voorstellen 😊

Ik ben Jolanda, getrouwd met Carmelo en we wonen samen met onze kinderen en hond in het mooie Fryslân. Afgelopen juni zijn wij verhuisd naar een nieuwe woning waar we nog druk bezig zijn met klussen, want ja een huis is nooit af he😁
Ik werk 3 dagen in de week als afdelingshoofd is een supermarkt en in mijn vrije tijd ben ik graag met ons interieur bezig. Ook houd ik een blog bij waarop ik regelmatig onze belevenissen deel. Door omstandigheden heeft dit een poosje op een laag pitje gestaan, maar binnenkort kunnen jullie weer volop meelezen💗 www.varia-lifestyle.nl
Verder maak ik graag lange natuurwandelingen met onze hond en houd erg van gezellige avondjes met vrienden, ons gezin en een wijntje en lekkere hapjes 🙈 ons motto is Amor Vincit Omnia.. welke hindernissen het leven je ook geeft, verlies nooit het vertrouwen in de liefde💕

Hierbij weer een plaatje van mijn mooie kast (zie vorige post) maar dan van de andere kant. Geniet van jullie zondag lieverds en pas op elkaar⭐
...

216 108

*MONDAY*

Goodmorning all, het is alweer maandag.
Wat hebben we heerlijk herfstweer he!! Ik hou er zo van 🍁☀️
Gisteren een heel stuk gefietst, zo fijn.

Vandaag is het poetsdag in casa Mormina en vanmiddag ga ik een poging doen om de lavendel te snoeien.

Gisteren ook weer allemaal leuke volgers erbij gekregen. Ik ga al richting de 3k😍 zo leuk!! En ook leuk voor jullie, want als ik de 3k heb bereikt gaat er een ontzettend gave GIVE-AWAY uit!! Maar nog even geduld, want we zijn er nog niet🙈

Ik ga aan de slag. Fijne dag lieverds 💕
...

281 125

*SATURDAY*

Wat was het een heerlijk dagje vandaag 🍁
Zo fijn dat zonnetje op de ramen ☀️ ware het niet dat je dan ook meteen ziet hoe smerig die ramen zijn🤔 dus hup, na de koffie(uiteraard) ging Jo aan de slag met emmers sop met als resultaat blinkende ramen zowel aan de binnen als buitenkant 💪

Daarna vond ik dat ik wel een uitje had verdiend... ik had nog een kadobon van de intratuin liggen en ik wilde nog heel graag wat nieuwe plantjes erbij🪴

Dit zijn ze geworden 😍 een prachtige scindapsus en deze mooie philodendron White measure!! Leuk weetje..deze wordt speciaal voor @intratuin_nederland gekweekt (#nospon ) en krijgt als hij ouder wordt prachtige witte lijnen in zijn blad.

Vanavond hebben we even lekker patat besteld met de Kids 🍟🍔
Dus al met al een geslaagd dagje die ik nu afsluit in bad met kaarsjes aan en wijn🍷
Lief dat jullie weer de tijd hebben genomen om dit hele verhaal weer te lezen 🤣

Fijne avond lieverds💕
...

195 80

*FRIDAY*

Hoi leukerds 😊
Alweer een paar dagen geleden dat ik iets gepost heb..had even geen inspiratie ofzo..
We merken dat we ook nog steeds een beetje moeite hebben om de draad op te pakken.. heel begrijpelijk natuurlijk, zoiets heeft nodig.

Vandaag even een onbewerkt plaatje van de badkamer. Ben benieuwd wat hij doet

Fijne avond lieverds💕
#staysafe 🙏
...

203 126

*SUNDAY*

Wat gezellig, zoveel nieuwe volgers op mijn feed🧡
Zo leuk dat jullie bij mij komen binnenkijken!!

Het is alweer november. Het jaar gaat snel!
Ik wens jullie een hele fijne maand toe. Stay safe en wees lief voor elkaar🙏💕
...

259 109

*WEDNESDAY*

Coffee by candlelight🕯
Tegenwoordig vinden wij het 's avonds heerlijk om na het eten en afruimen nog even te zitten met een versgemalen bakje koffie 😍
Mijn man komt uit een Italiaanse families en zijn oom heeft een koffiebranderij. Van hem kregen we dit mooie apparaat en natuurlijk echte Italiaanse koffiebonen als kado voor ons nieuwe huis💗
En als we dan gezellig aan de keukentafel zitten is dit mijn uitzicht. Niet verkeerd toch?

Zijn jullie ook koffieliefhebbers?

Fijne avond lieverds💕
...

213 116

*MONDAY*

Zo hoekje is alweer veranderd 🙈
Houdt je ook zo lekker bezig he!!

Ik hou het kort vandaag..
Fijne avond lieverds💕
...

230 132

*SATURDAY*

Zonet iets heel spannends gedaan🙈 ik heb mijn gebruikersnaam veranderd. Ik gebruik nu dezelfde naam als mijn website. Ik wil daar straks toch weer wat meer mee gaan doen dus ik vond dat jolanda_carina daar niet zo goed meer bij paste 🤗

Dus niet denken wie reageert er nou weer bij mijn foto's, die ken ik niet..ja hoor, die ken je wel🤣 it's just me😍

Deze week ook de muur afgestyled met nog een spiegel van @kwantum_nederland en het leuke aaplampje van @xenos_nl
Hij miste nog wat de muur, maar ik vind hem nu echt af.

Fijne zaterdag lieverds💕
...

287 154

*IT'S FRIYAYYY*

Hi leukerds, hoe gaat het met jullie??
De week is alweer voorbij en wij zijn het weekend begonnen met kaarsjes, wijn en Chinees 😜🍝🍷

Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe lamp van @xenos_nl Hij geeft de slaapkamer net even wat meer sfeer😍
Bed weer lekker verschoond ennn sinds deze week hangt de tv aan de muur dusss 's avonds heerlijk netflixen in bed 😁

Hoe was jullie weekje en gaan jullie nog wat leuks doen dit weekend?

Fijne avond lieverds💕
...

239 117

*TUESDAY*

Goedemorgen leukerd, weinig te melden hier..ga zo een ochtend werken en vanmiddag even poetsen.
Hier even een sfeerplaatje van de bank. Onze plank hangt nu ook. Voorlopig tevreden, maar dat zal vast niet lang duren🙈 #veranderdrang

Voor wie vakantie heeft, veel plezier en voor de rest allemaal een fijne dag lieverds 💕
...

230 108

*THURSDAY*

Hoi leukerds, ik zet mijn hangstoel weer even in het zonnetje vandaag..de oplettende kijker ziet dat dit dus ook veranderd is nu mijn monstera aan de andere kant staat..🪴

Ik heb alweer een overschot aan lichtjes en kaarsjes in huis. Ik ben elke avond wel een kwartier zoet om alles aan en later weer uit te doen🤣🙈 maar het staat zooo gezellig..
Nog meer lichtjesfreaks hier?

Fijne avond lieverds💕
...

215 138

*MONDAY*

Gisteren de boek toch weer omgegooid😊 omdat we veel in de hangstoel zitten en de kinderen hem soms als schommel gebruiken 😖 vond ik dat mijn monstera daar niet meer veilig stond. Dus ik heb de hoekjes omgewisseld 😍 staat zo leuk en zo heeft de monstera ook meer ruimte.
Door het verschuiven kwam ik er ook achter dat de dames stiekem met de perforator gaatjes in de bladeren hebben geknipt 😱 mijn monstera heeft dus nu gaatjes in de vorm een vlinder in zijn bladeren 🙈 zou hij daar tegen kunnen? Dikke boefjes zijn het!!

Fijne avond lieverds, ik heb hier alle kaarsjes alweer aan, zo gezellig 🍁🕯💕
...

275 141

*SUNDAY*

Beetje verdrietig vandaag😥 Ik kwam er vanmorgen tijdens het douchen achter dat er nog een hele voegrand loslaat.. eerder had ik sl verteld dat er tegels waren geknapt achter de wc, en nu dit weer... We hebben onze badkamer laten doen door een mannetje die we via iemand anders geadviseerd kregen. Hij hamerde zo op garantie en op zijn vakwerk dat we dachten dat zit wel goed. En nu dit... zodra we erachter kwamen (gelijk in de eerste week na plaatsing) hebben we meteen gebeld en hij zou het regelen wanneer hij tijd had...nou inmiddels zijn we 2 maanden verder en komen er nog meer mankementen aan het licht😥 ik ben zo boos en verdrietig..na al die ellende en verdriet van het afgelopen jaar waren we zo blij en trots op ons nieuwe huis en nu blijkt dat alles kapot gaat! Tja, eigen schuld waarschijnlijk, hadden we maar niet voor een mannetje moeten kiezen... maar dit verwacht je toch niet🤔

Dit wou ik even kwijt hoor, fijne zondag lieverds 💕
...

213 128

*FRIDAY*

Vandaag een leuk bananenplantje gescoord. Ik vond het potje ook zo leuk 😍
Dus dat was wel een close-upje waard!!
Verder niet zoveel te melden, dus ik wens jullie een heel fijn weekend 🍷💕
...

222 89

*SUNDAY FUNDAY*

🍁 Appeltaart in de oven
🍁 Hond matcht bij het interieur
🍁 Manlief maakt kleine klusjes af
🍁 kind zit lekker te spelen
🍁 puber ligt nog in bed
🍁 ik aan de warme chocolademelk en kijk gezellig bij jullie binnen

Fijne zondag en dierendag lieverds💕
#showyoursweetpet @ggea_t
...

277 119

*WEDNESDAY*

Wat gaan de dagen toch snel!! Is dat bij jullie ook zo?
Het wordt nu echt herfstig buiten he🍁
Binnen hebben de 's avonds de kaarsjes alweer aan en de meiden hebben al met kastanjes geknutseld 🥰
Vanmorgen even lekker gepoetst en weer wat dingen anders gezet. Dus tijd voor een overzichtsfoto 😉

Ik ga even een blokje lopen met Spike🐕 en dan is het alweer tijd om Tamara uit school te halen. Vanmiddag gezellig visite (op gepaste afstand😜) en vanavond kom ik weer gezellig bij jullie binnenkijken!

Fijne woensdag lieverds💕
...

194 85

*FRIDAY*

Hi leukerds, hoe gaat het bij jullie?
Hier niet veel bijzonders te melden..zit niet zo lekker in mijn vel en heb een paar drukke dagen achter de rug. Dus nu even ontspannen met een wijntje en een maskertje in bad 😊🍷🛁 alhoewel ontspannen...🤔 dochterlief staat aan de andere kant van de deur...memmm mehemmm, memmie ik wil ook in bad, doe de deur open!! Memmmm ik wil met Silke (grotezus) spelen maar ze wil niet, maar ik wil het zoooo graagggg....memmm...
Oke..dat waren 10 rustige minuten🤣🙈

Ik deel maar even een plaatje van mijn mooie pluimen.. close upje dus niet echt instawaardig maar ach..Who cares 😉

Fijne avond lieverds 💕
...

234 114

*MONDAY*

Wat hebben we toch heerlijke dagen achter de rug 😁 zonnetje, onverwacht borreluurtje🍷 en weer wat klusjes afgevinkt✅

Ik ben druk bezig met de zwarte verfkwast in huis🙈 nooit verwacht dat ik dat zou durven. Binnenkort laat ik jullie het resultaat zien!

Zien jullie trouwens die enorme klok boven de bank hangen 😍 Die heeft mijn lief van zijn ouders gekregen!! Vast voor zijn verjaardag in December haha. Wat is hij super niet😁 hij past hier helemaal in huis💕

Nou ik ga weer verder met het eten. Wij eten vis en een groentenroerbak met spruitjes en jullie?🥦🥬🍠🦑
...

240 102

*FRESH LINNEN*

Goedemorgen lieve volgers, rise and shine ☀️
Hebben jullie ook zo genoten van die lekkere warme dagen? Wat een kadootje he😍

Ik heb maar de bedden verschoond en het kon fijn buiten drogen. Dan ruikt het altijd zo lekker🥰 daarna lekker schoon de kast in.
In ons oude huisje had ik 2 kleine kastjes voor het beddengoed, maar nu had ik de kast van de meidenkamer over. In het nieuwe huis zitten namelijk inbouwkasten. Ik heb hem een mooi fris kleurtje gegeven en hij staat nu op de overloop en al mijn beddengoed past erin🤣
Ideaal!!
Waar bewaren jullie je beddengoed in?

Ik ga weer een dagje werken. Tot later lieverds 💕
...

263 146

*NICE TO MEET YOU*

Zoveel nieuwe volgers😍 zo ontzettend leuk, dus tijd voor een voorstelrondje😊

Ik ben Jolanda, 40+😁 en woon samen met Carmelo, onze kids en hond in het mooie Fryslân. We zijn net verhuisd naar ons 1e koophuis samen en zijn nog druk bezig om er ons paleisje van te maken. Degenen die mij al wat langer volgen weten dat we een behoorlijke heftige tijd achter de rug hebben en dat dit huis echt ons warme rustpunt moet worden. Gelukkig voelen we ons hier helemaal thuis en wordt het steeds mooier in huis🥰

Verder hou ik heel erg van omrommelen in huis en ik kan hele omzwervingen maken met onze hond. Heerlijk, verstand op 0 en nieuwe plekjes ontdekken.
We houden beide van koken en lekker eten, hoewel mijn lief in het eerste beter is dan mij🙈 Ik kijk graag toe met een🍷 en proef graag voor😋

Ik werk nog 2 en halve dag in de week en verder zorg ik er heel ouderwets voor dat alles hier op rolletjes loopt😁

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor het volgen. Zo fijn dat ik jullie kan meenemen in dit hele proces en dat ik fijn bij jullie kan binnenkijken 😊

Fijne avond lieverds💕
...

241 125

*THURSDAY*

Goedemorgen leukerds😊
Mijn lieve instadinnetje @ggea_t bedacht de leuke hastag #showyourgreenbaby
Nou deze monstera is echt mijn baby hoor. Zo'n 4 jaar geleden gekocht als klein plantje en langzaam zag ik hem opgroeien 🌿

Afgelopen winter stond hij stil... geen nieuwe bladeren, gele bladeren, ik dacht daar gaat ie 😕 Maar gelukkig was daar @homeinrotterdam die mij een paar goede tips gaf💚 en daar ging ie weer!
Toen moest hij een paar weken uit logeren naar de garage van mijn ouders ivm onze verhuizing en ik was zooo bang dat hij daar het loodje zou leggen, maarrr hij zette stug door en sinds we hier wonen zijn er al 3 nieuwe bladeren bijgekomen 😍
Wat een topper niet!! #trotsopmijnblijkbaargroenevingers

Nou ik ga een dagje werken😊
Fijne dag lieverds
Ps doen jullie ook mee met jullie groene kindjes?
...

269 102
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.